Hejdå blogg..

Asså min blogg suger vet fan inte varför jag börja blogga? Alla fall uppdaterar inte så ifall nu vill fortsätta följa mig och sånt så följ mig på
INSTAGRAM: kallasemeliee (har gjort en ny)
FACCBOOK: Emelie Mattsson
kommer kanske blogga när jag har lust men FÖLJ MIG SÅ ÄR NI BÄÄÄÄÄST


Fixat klart min vägg


måste blogga om det här

WANNABE AIRMAX HAHAHHAHA, asså jag gick in på JC nyss så ba ser jag dom här skorna ↓
Dom här skorna är från JC och är inte riktiga AirMax

 
Dom här är från AirMax och är riktiga ser man mycket skillnad? Nej JC COPY CATS !



HAHAHHAHAHAHA att dom pallar

Sitter i skolan

Är i skolan och kollar på film alltså vi har so så kollar på nån religion film ! :P


Cool jag är som...

...tittar på Disney Chanel haha coolish jag är, nej men har bloggar super dåligt i vecka men det är för jag inte har varit inne på min data så har
"mobil" bloggat som en jävel åsna! Sorry för set kommer bli roliga inlägg sen :)


Följ mig på Instagram sötisar! Heter Kallasempan som ni ser :)


På väg till skolan


HELLU

Kom precis hem från centrum fick med mig lite saker hem va där med Elin och Elvira.
Men senare ikväll så avlutas TÄÄÄÄVLINGEEN!!!!


Shit

Idag skulle fan tävlingen avslutas! Men har inte varit hemma i morgon så ni får se vinnaren i morgon sorry :)


THE DAY IN TEXT

Idag efter skolan gick jag hem till Emma eftersomjag inte hade någon  nyckel, men vi han inte vara där så länge föör 15 minuter senare så ringde tuss och frågade om vi ville gå ner till badet och träffa henne, Elin, Oskar och Oliver så vi ba visst.

Sen när vi kom dit typ snacka vil lite? och typ gungade haha sen så bestämde vi oss för att bada ? cp vi är asså skiiiiiiiiiiita kallt. Men det var bara Tuss och jag som vågade bada och det kändes som jag skulle svimma för det var så fucking kallt omg! aja kan lägga upp bilder sen för jag har inga bilder det var min kompis som tog med sin mobil. Men ni får bilder från när jag kom hem som solen var jätte stark

INTE SÅ BRA BILDER MEN ENDÅ

svar på kommentar

fick ju en kommentar vilken mascara jag använder och jag använder den hära mascaran som jag tipsade i ett inlägg förut.


Har spanska lektion nu, vi sitter och ritar våra egna rum sen ska vi översätta det på spanska, ha skit tråkigt!


Skolan

Sitter i skolan och vi har 1 timmes rast så uppdaterar lite, fast vi egentligen inte har gjort något förutom haft idrott !


Dagens outfit

Godmorgon!
Drar till skolan nu bloggar på rasterna <3


skulle jag passa i bruna ögon?

Efter



Före


wiho

ikväll kommer jag fömodligen få en ny design av Linnea så ni får kicka in då och då och se om det har kommit upp något nytt? :)


BYTE?

nu har jag fått massa kommentare om "bloglovin byte" jo självklart kan jag göra det och så men jag fick ju kommentarer när jag hade strömavbrott, så då kunde jag inte kommentera tillbaka och följa, och sen så efter det så har jag inte hittat dem kommentarera bland alla andra kommenterer så därför gör jag det hära inlägget.


1. ni som vill göra ett bloglvin byte med mig kommenterar vilkent nummer ni blev
2. lämnar en kommentar att ni nu följer mig
3. i samma inlägg så länkar ni eran bloglovin

Jag lovar att följa er tillbaka :)


Idag...

...Har jag bloggat som en åsna, förlåt men det är så att jag har hållit på med en tjejes blogg typ hela dagen för det var jätte knasig men nu är jag entligen klar så om ni vill se så klickar ni häääääääääär


Bilderna

Okej, jag är ingen fotograf så jag vet inte hur man tar fina bilder, men eftersom jag inte hade något att göra  går så fotade jag ju och här kommer bilderna, jag tog bilderna med min - Nikson D5000 -


Söndag....

Neeeeej inte söndag, då är det skola i morgon och sen så vaknade jag halv tolv idag så jag kommer aldrig kunna sova ikväll sen kommer jag inte kunna vakna på morgonen Asså Fuck söndagar på riktigt!
Aja skit i det är fint väder idag!

Juste lovade er bilderna glömde dom igår men ni får dom dag vid lunch som en typ nu? :)


El ?!?!

Fortfarande ingen ström och jag har inte batteri på datan eller mobilen bara 30% kvar på ipaden... Vad ska man göra? Kan inte blogg då aja jag kanske kan ta massa bilder och sen när jag får ström om vi får det så kan jag lägga upp dom bilderna sen? :)

låter det bra? :)


Men haha Whut? :O


Fuck Off: VIKTIGT ATT LÄSA


vaknade med det här...



Fixat klart i min garderob

Före och efter bild


Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaag


Asså förlåt

Asså jag bloggar jätte dåligt och svarar inte på kommentarerna och det är för jag inte hinner just nu måste packa upp allt och sen så har vi inte kopplat in internet en så bloggar från mobilen och då blir så dåliga inlägg men ska säga åt pappa att fixa internet så blire som vanligt och svarar på kommentarerna! För nu ser jag att min statistik bara går upp och upp FORTSÄTT MED DET!
Puss <3

Kola vilken bra utsikt vi har från vårt vardagsrum


Oj då

Haha jag trodde jag regn hade bloggar i morse, men nej det hade jag inte. Så förlåt för dålig uppdatering. Men inatt sov vi i nya huset och jag vaknade typ varannan timma kändes det som. Men sen på morgonen så kom det en träd fällare som skulle fälla träd på tomten så vaknade hela tiden av hans hävla motorsåg... Its Jason haha omg igår så hade en sak fastnat framför en dörr så vi fick öpp den två centimeter men inte mer och alla sågar och skit låg där inne så vi Ba heltiden det är Jason om står där inne och håller i dörren haha :)


In THE house

Sitter i nya huset och kollar på BigBrother, har inte hunnit packa upp någonting i mitt Pytte rum haha
Men vi har allafall brasa det är mysigt


Flyttning

Omg fett jobbigt!

Det är så jävla jobbigt att flytta, vi har knappt flyttat in nånting i bileb bara massa flyttkartonger och soffan så vi har massor kvar. Men pappa stack och köpte McDonalds så det måste väl bli upp piggande haha :)


God morgon

Vaknade precis och ligger kvar i sängen, pallar egentligen inte gå upp men måste göra det snart för måste fixa massa saker. Men jag har så jävla tråkigt just nu så lägg till mig på Rumble Jag heter: empaas det är skit kul ladda ner det och lägg till mig...så ni vet så suger jag på det så ni kanske vinner om ni möter mig ;)


natt inlägg

någon vaken?

Usch vad jag är sugen på mat, kan någon komma med SUBWAY? är så jävla sugen på det. aja
jag har så jävla tråkigt och vill bara blogga om något men vet inte vad? hoppas inlägget om Glitter texten funkade för er som ville testa det.
men asså är fett suur på vissa folk asså jävla idioter, aja skiter i fett jobbiga pallar inte med sånna människor.
ville bara få ut lite men kommer blogga om flytten ganska mycket i morgon tror jag, om jag hinner? Nej men jo jag kommer hinna blogga :)


tänke visa lite hur man gör glitter text

1. öppna photoshop och skriv texten som ni vill att den ska heta, själv döpte jag bara till "glitter"

2. sen öppnar ni en bild med glitter tillexempel en bild från google med massa glitter bara i den färgen ni vill ha.

3. sen markerar ni glitter bilden genom att klicka "Ctrl A"

4. sen går ni tillbaka till texten "glitter" som min heter och markerar texten det kan ni göra genom att hålla in "Ctrl" och dubbelklicka på lagret "Glitter" och då ska texten markeras

5. sen så klickar ni på "Edit" uppe i vänstra hörnet och sen klickar ni på "paste into"

6. sååå nu har ni fått in glittret och då kan det se ut så här ↓ sen kan ni flytta runt glittret lite hur ni vill ha det osv. för mer frågor om det är krånglit eller något är det bara att kommentera om mina instruktioner var svåra


Det är finare när man sparar bilden sen för nu är den så liten så glitter texten syns knappt, men det blir jätte fint sen när man sparar och lägger upp :)

Hemma

är hemma nu har precis packat klar och kom väll hem för en timma sen? kanske lite mindre men men. Allafall i morgon flyttar jag.. eller vi flyttar men det känns inte värkligt haha måste börja vänja mig lite, asså just nu bor vi i radhus men ska flytta till ett hus som är ooooooooooootroooooooligt fult! men vi kommer ju bygga ut och renovera allt fast kommer inte börja med ut byggnaden förens efter sommarlovet haha så ska bo fett fult ett tag ;)



jag vet att jag inte gör designer åt folk men jag hade lovat henne en header, plus det var ju en ganska enkel design som inte var så komplicerad :)


Elvira

Är hemma hos Elvira med Emma vi väntar på att ugnen ska bli klar så vi kan laga lite käk, vi ska äta chickenuggets med pommes haha. Men innan så stack vi till mitt nya hus och chillade lite där. Vi åt grillad kyckling som vi köpte på mat affären haha sen så gick vi ner till badet och kände på vattnet och typ satt där på en bänk i 1 timme haha. Liv?


Bilden talar


Sen uppdate

Heluuee, sitter hos elvira med en hel hög åsnor. Nej men är med Wilma, Maja, Tuss, Emma och Elvira vi har fan inget att göra asså, men vi ska typ gå hem till mig och sen ska vi gå till mitt nya hus och titta lite men uppdaterar senare :)

im sexy and  know it

Elviras place

Ligger här i Elvira säng och kollar på BigBrother. Kom hit för 40 minuter sen och ska slagga här men glöm inte tävlingen :)


Pack nästa eller?

Haha asså shit flyttar om typ 2 dagar måste packa allt för vi ska börja flytta saker nu ikväll. Lite efter med packningen :)

Alla kläderna måste packas in i flyttlådorna nu haha


Länk Byte


Tänte göra ett litet länk byte, Juni Carlstoft heter hon och hon är  bara 12 år gammal och har en ganska så stor blogg så att hon till och med är med på listan på blogg.se. Hennes blogg handlar om hennes vardag och allt hon gör på vardagarna och fritiden, hon har rätt mycket saker på bloggen. Jag tcker ni defenetift borde gå in och kolla :)

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN !

Dags för en tävling



NU har du chansen att vinna hela 4 Iphone skal till Iphone 4/Iphone 4s.
det ända du behöver göra är att följa reglerna. Lycka Till :)

Regler:

1. 
Länka tävlingen i din blogg.
2. Kommentera inlägget att du är med och tävlar.
3. Följ mig på Bloglovin. (för större chans att vinna)

Tävlingen avslutas den 17/4-2012
LYCKA TILL! :)

Godmorgon

Vakna precis så ligger kvar i sängen och skriver detta inlägg, men igår så gjorde vi faktiskt inte så mycket och idag kommer vi inte göra något speciellt så kommer säkert uppdatera mycket eller så, men igår sa jag ju att ni skulle få en överraskning? Aa det kommer senare idag :)


chilling whit anna

hellu, anna är här och vi sitter och tittar på bigbrother. Vi har inte gjort så mycket, men kommer säkert hitta på något. Har inte så mycket att säga så det blir nog sista inläggen men i morgon får ni en överaskning :)




HAHAAAAAAAAAAAAA FETT FUL ÅSNAAAAAN

REKOMENDERAS


Så tuuuung låååt !!








Åker nu: Fuck Face!


Dissar ginas kläder lite

Dom här kläderna är så standard på Gina seriöst sånna där koftor det hade man typ när man gick i 3-4. Och sen den där gula toppen den skulle varit grymt fin om den inte var gul under det ser inte så bra ut med gult, ser typ ut som man har gjort den själv? Och sen dom däraa stickade koftorna, fula färger, ser för gammalt ut tycker jag, dem ser lite mormor acktig ut. Men den vita ser dock ganska bra ut!


9:14

Hej vaknade precis att min kusin sprang in i mitt rum och försökte ta allt mitt godis... Men idag åker dom hem så bag tror vi röjer allt det sista nu i huset och så flyttar vi i morgon tror jag? Eller så börjar vi flytta men vi ska ju bygga ut och renovera allt så allt kommer typ bli klart om ett år ? :O


Gulligaste som gillade, klicka på bilderna för att komma till deras facebook!


Maja Jaldegren, skit gullig liten tjej :)


Nisse Tidala, gullig kille men värsta grymma stilen S.W.A.G




Hannah scheuer jätte gullig tjej och ass duktig på handboll


Irene Mantonanakis ass gulliig tjej!

ska man


BLOGG FUCKAD?!

Är min blogg cp? har den typ bild längst ner och en bild längst ner i menyn? svara fort för asså vill ta bort det men jag vet inte hur man gör? NÅGON SOM KAN HJÄLPA?


Hemma

Har precis kommit hem från det nya huset, fan har typ eldat upp hela skogen Luktar skit mycket rök. Men har röjt ganska mycket där på tomten hoppas det blir bra tillslut, juste det fans värsta bra bad platsen med bastu :)

Bilder från idag


Haha jag och kusin igår


Söndag

Nej idag är set söndag så imorgon är det måndag och då innebär det skooooolaaaan...
Haha nej driver vi har påsk lov, så jävla skönt. Men idag kommer vår kusin och morfar och dem och ska hjälpa oss med huset det nya Asså eftersom vi flyttar och 6 dagar typ?
Haha juste vin åkte fan fyrhjuling för några dagar sen det var skit kuuul!

-Emma och tuss som sitter på fyrhjuingen-


Påsk middag

Hola à todos! Driver men sitter hos farfar med släkten och äter påsk middag och firar alla som fyller år i april så sr fått lite saker. Men har inte så mycket att berätta hittills så vi får se vad jag skriver om sen.

Hahahaha jävla hund kolla fulingen, nej hero han e jätte gullig haha

 


God morgon

Vaknade precis Och Anna ligger kvar isängen, alla fall igår så gjorde vi inte så mycket satt vid datan och kollade lite på tv men jag har fan missat skit mycket BigBrother, fett jobbigt nu måste jag kolla om massa klipp! Men bloggar senare när jag har något att skriva om :)

Haha Anna fixade
Mina ögonbryn igår.. Skit dålig kamera ser alldeles konstigt ut


ching chong

försöker fixa min blogg lite och så, mendans anna fixar sig för .... Allafall sen ska hon hjälpa mig att fixa mera på bloggen för jag har ju bara förstört min blogg ennu mer -.- så måste fixa det, det kanske kommer en fin header eller något fan vet jag men är fett suuuuur för jag råka ta bort det fina kommentarsfälltet och datum och tid så nu har jag en sån där ful, nån som e snäll och vill hjälpa?

MOBBADE HÄNDER HAHA


Anna is here

Anna ska slagga här ikväll, så i dag på morgonen eller inte morgonen men klockan 12 kom hon hit, och först så ränsade vi mitt smik och efterdet så slängde jag rätt mycket så då stack vi till centrum och köpte nytt men eftersom jag snart fyller år så tänker jag önska mig nytt och bra smink så därför köpte jag bara en mascara, typ 2 läppsyl, nån ansikssak och sen bh. Sen gick vi till mäster grillen och käkade kebab tallrik.

Var inne på kicks och såg dom här perfymerna så var tvungen att fota för flaskorna var så fina

Vår goda kebab haha


Mitt paket har kommit

Yeey, idag kom mitt paket, först så var vi och skulle hämta det men då sa dom "aa du måste ha din pappas leg med dig" viba aha så ba blablbal fick vi inte hämta det, så vi hämtade det i kväll istället och det var skit fint på, ass nöjd :)

 paketet

Dålig bild men bryr e inte om det svarta på golvet det är bara nagelack haha

Lite om dagen

Ja igår så slaggade jag med Tuss, Emma och Maja. Vi gjorde inte så mycket vi satt på oss en varin ansiksmask höhö, och sen så kollade vi bara på tv typ. Sen idag då så gjorde vi inget speciellt faktiskt. Men senare så gick vi och träffade Elvira och Brorsan asså elvira passade en hund som hette så. Aja sen så gick hon  och då åkte vi och träffade oskar och gick ner till sjön och chillade lite.


Men va

Asså vad fick du luft ifrån? Vad fan snackar du om? Jag gör inte designer åt folk för jag hinner inte jag gjorde bara en snabbt design till juni för den var enkel jag gör inte designer åt folk längre för det tar sån lång tid. SLUT ! Hoppas du fattar


Mobil blogg

Ja? Vad ska man säga min blogg e land skit ful behöver någon som kan fixa den Aja! Nu sitter jag allafall hos Madde med Emma och Madde duschar höhö kommer ta 100år Aja vi hörs!

Madde alltid lila snygg som på bild


åh neeeeej.......

nu har jag fått såna där fake kommentarer och skit där dom bara skriver något namn och säger att dom läst min gamla blogg, men hur faaaaaan hitta ni min "nya" blogg när jag inte ens lagt ut den på min gamla. så tråkiga !

Torra händer?....



Fick bara en snabb kommentar vad jag kunde blogga om och då sa hon/han att jag skulle ge något tips så här får ni haha!

asså jag vet inte om det bara är jag som hatar att ha torra händer? men iallafall om jag får torra händer får jag panik så jag måste värkligen få tag på en handkräm. Men sen finns det ett sätt ifall man vill ha jätte lena och mjuka händer så dom inte blir torra. Då ska du ta nån kräm (handkräm) och kleta in det på händerna sen ska du typ massera in krämen jätte länge i typ 2 minuter så att krämen försvinner in i huden så att det blir torrt och sen ska du inte kleta av dig om det e kladdigt för dagen efter är händerna skit lena! ett bra tips bara :)


ASSÅ SUG....

plz jag suger på blogga vet inte vad jag ska skriva om och skit har inga läsare efter jag bytte blogg vad fan fett tråkigt att blogga annars, och säg vad jag ska skriva om så är ni gulliga ♥

Gammal bild, men har inga nya just nu för jag hatar min hårfärg!

Beställt, snyggare i värkligheten?


Vad tycker ni?






Ny design

Så har inte haft något att göra så gjorde en ny header och ny ska jag fixa lite med designen och annat på bloggen, hoppas det blir bra.
 Altså vet ej hur länge jag har kvar den här header lekta bara lite med photoshop först sen så tyckte jag den såg helt OK ut så får ha den så länge, kommer säkert tröttna som jag gör på alla andra jag har gjort.



- Cam Wow - HÖHÖ